www blå sygesikringskort


Men du får en såkaldt erstatningsblanket som bevis for din ret til sygesikring med det samme efter du har bestilt det blå kort. Hvis du har brug for hjælp.


Hvor Meget Det Bla Sygesikringsbevis Daekker I Forskellige Lande I Europa Storbritannien Bulgarien Frankrig

Med det blå sygesikringskort har du ret til samme behandling på samme vilkår som borgerne i Storbritannien.

. Det blå sygesikringskort giver dig ret til behandling på samme vilkår som landets egne borgere hverken mere eller. Det blå sygesikringskort dækker ikke. Indledningsvis skal du huske at det blå sygesikringskort ikke er en rejseforsikring.

Du skal bruge det blå EU-sygesikringskort når du rejser til et EU-land Norge Island Schweiz eller Liechtenstein. Kortet dækker ved læge hospitalsbehandling hospitalsindlæggelse tandlæge samt for medicin hvis behandleren er tilknyttet den offentlige sygeforsikring i Storbritannien. Du kan også bestille erstatningsblanketten hvis du allerede er i udlandet og har brug for behandling eller skal indlægges på et.

Tjek derfor udløbsdatoen på dit kort i god tid inden ferien. Det dækker ikke hvis du rejser med det formål at blive behandlet i udlandet fx på sundhedsrejser Det er ikke en garanti for gratis behandling. Lægen kan kræve eventuelle egenbetalinger inden behandlingen går i gang.

Det blå EU-sygesikringskort er et kort der viser at du har ret til behandling på samme vilkår som borgerne i det land du rejser i. Det blå sygesikring og corona. Vær opmærksom på om du snart skal have udskiftet dit og familiens kort.

Det blå sygesikringskort dækker coronavirus på samme måde som alle andre sygdomme eller tilskadekomster. Det blå sygesikringskort dækker ikke al behandling. Det blå EU-sygesikringskort blev indført i 2014 og er gyldigt i fem år.

Hvis du skal ud og rejse i år skal du sikre at dit blå sygesikringskort stadig gælder. Det blå sygesikringskort dækker lægebehandling og medicin ved tilskadekomst akut sygdom og ved behovsbestemt sygehjælp. Det blå sygesikringskort kan kun bruges i EU-lande Norge Island Liechtenstein og Schweiz.

Med det blå EU-sygesikringskort har du ret til samme sygesikring som borgerne i det land du rejser i. Udbetaling Danmark udsteder det blå EU-sygesikringskort. Leveringstiden på nye kort er 2-3 uger.

Du skal bruge det blå EU-sygesikringskort når du rejser til et andet EU-land Norge Island Schweiz eller Liechtenstein. Husk på at det blå EU sygesikringskort ikke dækker for. Kortet dækker for eksempel ikke privat lægehjælp planlagt behandling hjemtransport eller stjålne ejendele.

Hvis du bliver forhindret i at rejse hjem med din planlagte transportform. Det blå kort dækker dog ikke lige så godt som det gule kort gjorde så derfor bør du altid have en rejseforsikring med i bagagen så du undgår at komme i klemme hvis uheldet er ude. I nogle lande dækker kortet heller ikke udgifter til sygetransport.

Du kan komme til at betale en hel del. Det blå sygesikringskort dækker ikke behandlinger på privathospitaler eller privat klinikker og heller ikke udgifter til hjemtransport hvis det bliver nødvendigt. Det er ikke et alternativ til en privat rejseforsikring.

Kortet dækker ved læge hospitalsbehandling hospitalsindlæggelse tandlæge samt for medicin hvis behandleren er tilknyttet den offentlige sygeforsikring i Grækenland. August 2014 bortfaldt rejsesygesikringen på det gule sundhedskort og det blå kort trådte i kraft. Husk på at det blå EU sygesikringskort ikke dækker for.

Fakta om det blå EU-sygesikringskort. Efter du har bestilt nyt kort bliver der sendt et midlertidigt bevis til e-boks som du. Se hvordan du gør.

Det dækker ikke private sundhedstilbud eller hjemtransport. Det er udelukkende læge- og hospitalsbehandling der er dækket. Det er Udbetaling Danmark der behandler ansøgninger om det blå EU-sygesikringskort og udsteder kortet.

Med det blå sygesikringskort har du ret til samme behandling på samme vilkår som borgerne i Grækenland. Om det blå sygesikringskort. Du skal bruge det blå EU-sygesikringskort når du rejser til et EU-land Norge Island Liechtenstein eller Schweiz.

Det blå EU-sygesikringskort kan være 2-3 uger undervejs fra du har bestilt det. Det blå kort skal nemlig med på turen hvis du rejser inden for EU samt til Norge Island Liechtenstein eller Schweiz. Skal du ud og rejse skal dit kort måske fornyes.

En million blå sygesikringskort er udløbet.


Pin Pa Praktisk Info


Pakkeliste Til Studietur Printable Studietur Pakkeliste Rejse Tjekliste


Pakkeliste Storbyferie Pakkeliste Storbyferie Rejse Hacks


Pin Pa Praktisk Info

Related : www blå sygesikringskort.